esmaspäev, 10. detsember 2012

Palju õnne, Tiigrimatemaatika koolitaja Sirje Sild


Laupäeval, 8. detsembril tunnustati Tartu ülikoolis professor Gerhard Rägo medalitega Eesti parimaid matemaatikaõpetajaid. 

Gerhard Rägo medali eesmärk on tunnustada isikuid või kollektiive silmapaistvate teenete eest õpetaja- või õppejõutöös, õppe- ja metoodilise kirjanduse, programmide, õppetehnika jms väljatöötamise ning tõhusa kaasabi osuta­mise eest matemaatika õpetamise täiustamisel Eesti koolides.


Tänavu pälvisid medali  Tallinna ülikooli matemaatika ja loodusteaduste instituudi professor Andi Kivinukkendine Vändra gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Väino Külvi, Pärnu Koidula gümnaasiumi matemaatikaõpetajad Lemmi Nael ja Arvo Press, Nõo reaalgümnaasiumi matemaatikaõpetaja Sirje Sild (pildil)Lääne-Viru maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna inspektor, Rakvere eragümnaasiumi matemaatikaõpetaja Maaja Valter ning Tallinna reaalkool tervikuna.


Gerhard Rägo (1892-1968) mälestusmedali asutasid 1990. aastal Tartu ülikool ja Eesti matemaatika selts. Vastsete laureaatidega kokku on eelnimetatud medal antud 150 isikule või kollektiivile.

Rohkem infot TÜ kodulehelt.

Kommentaare ei ole: